Gregor

Svoje glasbeno znanje smo nabirali v glasbeni šoli in pri priznanih glasbenih strokovnjakih. Ansambel smo ustanovili leta 2010.

Malo manjši, a velik prijatelj, ki vedno priskoči na pomoč, če ga kdo potrebuje. Malo bolj, vendar ne preveč, resen Klatež, ki ima rad, če so stvari pod kontrolo. Velikokrat nas počasti s kakšno pijačo in tudi jedačo.

Ker velja, da z leti postajamo modrejši, pametnejši, mirnejši,… No zanj to ne velja. Res, da se pred nami kaže kakor vodja “krdela”, ga včasih ostali trije člani ne jemljemo preveč resno (vsaj dokler ne pokaže, da to misli čisto resno). Lahko bi rekli, da je naša luč v temi, saj vedno najde rešitev za vsak problem.

Kot starejši brat, ki vedno skrbi za to, da smo na ˝špilu˝ pravočasno, imamo vse kar potrebujemo, smo usklajeno oblečeni… Vedno za stvar in nikoli ne reče, da nima časa za kakšno stvar, pa ni važno ali gre za nastop, ali pa običajno druženje s prijatelji.

S pomočjo obrazca mi lahko pošljete vaše sporočilo, vprašanje oz. karkoli vas zanima v zvezi z našo glasbeno kariero in odgovoril vam bom v najkrajšem možnem času. Poslan obrazec vas ne zavezuje k ničemur.